Altijd weer een uitdaging: bedrijfsuitje Haarlem verzinnen

Een bedrijfsuitje Haarlem verzinnen is altijd weer een uitdaging. Want van welk uitje wordt iedereen blij? En welke locatie is origineel én gezellig om te bezoeken met een groep? Vind je het lastig om een keuze te maken? Boek dan een bedrijfsuitje bij Funmania Aalsmeer. In ons Funpark is genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn zoveel activiteiten dat er altijd wel iets tussenzit waar je collega’s gelukkig van worden. Ontdek bijvoorbeeld de schaatsbaan, klimtoren, laserstralen parcours en segways. Ook kunnen we speciale teambuilding activiteiten en challenges organiseren voor de groep. Zo wordt het uitje extra bijzonder!

Sluit de bedrijfsuitjes Haarlem af met een borrel of diner

De beste manier om de bedrijfsuitjes Haarlem af te sluiten is met een gezellige borrel of diner. Nu kun je natuurlijk op zoek gaan naar een café of restaurant die op de route ligt, maar nog makkelijker is om een arrangement bij Funmania te boeken. Zo weet je zeker dat je voor een voordelige prijs wordt voorzien van hapjes en drankjes. Boek bijvoorbeeld een arrangement inclusief drie drankjes per persoon en borrelgarnituur. Heb je meer trek? Dan is een diner in ons “all you can eat” restaurant een goed idee. Zo kom je in alle rust bij van alle avonturen voordat je weer naar huis vertrekt.

Vragen over het bedrijfsuitje in Haarlem?

Heb je vragen over het bedrijfsuitje in Haarlem? Of heb je misschien speciale wensen wat betreft de hapjes en drankjes of activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt het team van Funmania Aalsmeer bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Lees eventueel verder op onze website als je meer informatie wilt over ons park, de openingstijden en tarieven. Wil je het bedrijfsuitje direct boeken? Dat kan via de website. Je geniet bij ons van een speciale groepskorting. Ook is het mogelijk om een eigen partyruimte of vergaderruimte te huren als je in alle rust wilt samenkomen met jouw collega’s.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer