Bedrijven

Funmania Aalsmeer is dé perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, teambuilding, meeting of een combinatie hiervan. Funmania biedt verschillende sportieve activiteiten met een hoge ‘’fun factor’’ aan voor jong en oud. Spanning, sensatie, uitdaging en heel veel gezelligheid zijn gegarandeerd!

Uniek is ons programma gericht op het element teambuilding waarbij vooral het accent ligt op elkaar ondersteunen en begrijpen, maar waarbij natuurlijk het fun aspect niet uit het oog wordt verloren. Dit programma zal de productiviteit en de sfeer binnen uw bedrijf absoluut ten goede komen. Een bedrijfsuitje bij Funmania zal het teamgevoel binnen uw bedrijf een boost geven!

Naast de activiteiten binnen het Funpark is het mogelijk om een eigen partyruimte en/of vergaderruimte af te huren. Neem contact op met de vestiging om uw ideale bedrijfsuitje samen te stellen.

We werden bij Funmania hartelijk welkom geheten met een drankje door de organisatoren. De sfeer zat er meteen goed in en iedereen ging direct fanatiek van start. De competitieve en avontuurlijke activiteiten sloten perfect aan bij de behoeften van de deelnemers en ook het eten was tot in de puntjes verzorgd. Even het verstand op nul en lekker samen lol maken! Vooral de avonturen boven de grond waarbij de hindernisbanen getrotseerd moesten worden viel erg in de smaak! Voor ieder wat wils en een dikke aanrader.

Go! Voor jeugd

Gisteren hebben wij een teambuilding gehad bij FunMania waarvan vandaag de berichten van collega’s binnen stromen met klachten van spierpijn en gewichtstoename. Dit zijn klachten die niet te voorkomen waren aangezien wij allemaal uitgedaagd zijn om onze grenzen op te zoeken en goed verzorgd zijn met een heerlijke lunch en 3-gangen diner. De trainer die ons heeft begeleid tijdens deze dag heeft ons onder andere geholpen om elkaar nog beter te leren kennen, elkaar te ondersteunen en aanmoedigen en je eigen grenzen aangeven en de grenzen van de collega’s accepteren.
Tijdens het klimmen, vallen en ziplinen zijn wij door de medewerkers van FunMania actief en behulpzaam ondersteund en geholpen.
FunMania teambuilding is er een om nooit te vergeten en er wordt door meerdere collega’s geroepen.. ‘De leukste teambuilding ooit!’
Onze complimenten aan de organisatie, catering, begeleiding en de trainer, heel erg bedankt!

Huisartsenpost Amstelland

Voor een teambuilding met de brandweer dagdienst van Zaandam op zoek geweest naar een mooie veelzijdige locatie. Contact gehad met Funmania en afgesproken om een keer langs te komen.  Tijdens deze afspraak een goeie rondleiding gehad en ook meteen een offerte gekregen. De offerte sprak zeker aan en alles is in stelling gebracht om een datum te prikken. Voor ruim 25 man heerlijk en mooi geserveerde Plates met hapjes.  Een leuk team wat inspeelde op de humor van ons als klant. De activiteiten in de hal werden door instructeurs goed uitgelegd en wij gingen los. Er mocht niks aan ontbreken en ik raad Funmania zeker aan als teambuilding voor een bedrijf.
Funmania, en in het bijzonder Cheyenne, Hartstikke bedankt voor de gezellige avond en service.
Groeten,

 

Brandweer Zaandam

Contactformulier

Contact

  Beethovenlaan 114, 1431 WZ Aalsmeer

  0297-310200

  info@funmania-aalsmeer.nl

Navigeer

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer