Veiligheid en regels

Veiligheid gaat bij ons voor alles. Om de veiligheid op hoogte te garanderen werken we onder andere met het ExpoGlider Systeem. Het unieke aan dit product is dat je permanent gezekerd bent. Er komen gedurende het parcours geen handelingen van onze instructeurs meer aan te pas. Vanzelfsprekend staan onze gecertificeerde instructeurs wel altijd paraat om je een handje te helpen..

Daarnaast werken we bij de FreeFall Quickjump en de klimmuren met het jaarlijks geïnspecteerde en gekeurde HONOR autobelay systeem. Dit is een hoogwaardig innovatief veiligheidssysteem van Nederlandse bodem. Het zorgt ervoor dat mensen gezekerd kunnen klimmen, zonder dat er begeleiding nodig is.

Bij het nettenparcours kunnen kinderen van de jongste generatie ongezekerd hun gang gaan. De veiligheid wordt hierbij gewaarborgd door de netten aan de onder- en zijkanten van de hindernissen, waardoor kinderen er niet af kunnen vallen.

Tijdens het reserveren word je geattendeerd je de algemene voorwaarden van Funmania Aalsmeer. Lees deze aandachtig door en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt staan. Voordat je deelneemt aan de activiteiten van Funmania, is het verplicht om een zogenaamde WAIVER te ondertekenen. Hiermee verklaar jij dat je vrijwillig deelneemt aan onze activiteiten, de risico’s (op blessures) kent en Funmania Aalsmeer vrijwaart voor eventuele schades. 

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer