Gezinsuitje Aalsmeer

Ben je op zoek naar een leuk gezinsuitje Aalsmeer waar jong én oud zich zal vermaken? Waar niet alleen de kids lekker kunnen uitrazen, maar waar papa en mama stiekem ook veel plezier beleven? Vergeet dan de dierentuin, kinderboerderij en het zwembad. Funmania Aalsmeer is namelijk de plek waar je het avontuur aan kunt gaan. In dit Funpark vind je allerlei actieve en sportieve uitdagingen voor alle leeftijden. Van een schaatsbaan tot aan een heuse zipline, klimtoren en nettenparcours. En speciaal voor de allerkleinsten: een gezellige Kidsworld waar kinderen onder toezicht van papa en mama lekker kunnen spelen.

Gezinsuitjes Aalsmeer hoeven niet schreeuwend duur te zijn!

Gezinsuitjes Aalsmeer hoeven niet schreeuwend duur te zijn. Sterker nog, bij Funmania Aalsmeer bieden wij een speciale gezinskorting. De baby (tot 1 jaar) mag bovendien helemaal gratis mee. Daarnaast hebben wij een “all you can eat” arrangement voor gezinnen. Hierdoor combineer je een bezoek aan Funmania Aalsmeer met een gezellig etentje in ons restaurant. De tafel wordt gedurende anderhalf uur zo vaak gevuld met lekkers als jullie willen. In ons restaurant zijn bovendien leuke verassingen te vinden. En geloof ons: na een dag ravotten in het Funpark zullen jullie niet alleen trek hebben, jullie zullen het ook heerlijk vinden om even bij te komen onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over gezinsuitje in Aalsmeer vind je op de website!

Wil je meer informatie over dit leuke gezinsuitje in Aalsmeer? Kijk dan even op de website van Funmania Aalsmeer. Hier lees je meer over de verschillende activiteiten en de arrangementen. Daarnaast vind je online praktische informatie, onze contactgegevens én kun je direct (met korting) je gezinsuitje boeken. Wacht dus niet langer, en doe niet alleen de kinderen maar ook jezelf dit leuke uitstapje cadeau. Want een dag spelen en vervolgens moe maar voldaan (en indien gewenst met een volle maag) naar huis gaan, daar wordt iedereen toch hartstikke blij van!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer