Gezinsuitje Amstelveen

Een gezinsuitje Amstelveen organiseren kan een uitdaging zijn. Funmania Aalsmeer gaat die uitdaging echter graag aan. Ons Funpark is namelijk dé plek waar jong en oud zich prima vermaakt. Dankzij onze klimparcoursen, glijbaan, schaatsbaan, voetbalveld en zipline hoeft niemand zich te vervelen. De kleintjes kunnen bovendien zorgeloos spelen in de Kidsworld. Tijdens dit actieve uitje kan het hele gezin heerlijk uitleven en avonturen beleven. Tussendoor of na afloop kun je bij Funmania Aalsmeer bovendien even ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij ons vind je namelijk zowel een terras als een “all you can eat” restaurant.

Gezinsuitjes Amstelveen die garant staan voor plezier en avontuur

Gezinsuitjes Amstelveen bij Funmania Aalsmeer beleven staat garant voor veel plezier en avontuur. Daarnaast bieden wij gezinnen een speciale korting. Zo kun je voor een extra aantrekkelijke prijs naar ons Funpark komen. Op de website lees je meer over de arrangementen die wij hebben voor gezinnen. Reserveer bijvoorbeeld niet alleen je entreetickets maar ook meteen een plekje in ons “all you can eat” restaurant. Op die manier hoef je zelf echt nergens meer aan te denken. Naast dat er voor iedereen wat lekkers op tafel komt, kunnen jullie daarna moe maar voldaan huiswaarts keren!

Reserveer je gezinsuitje in Amstelveen direct!

Via onze website reserveer je dit originele en actieve gezinsuitje in Amstelveen direct. Wij raden je aan om van te voren te reserveren zodat je zeker bent van een plekje. Om grote drukte bij de attracties te voorkomen, hanteren wij namelijk een maximaal aantal bezoekers per dag. Door online te reserveren krijg je bovendien een aantrekkelijke korting! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kijk dan even rond op de website of contacteer ons direct. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar. Uiteraard kun je ons ook altijd mailen of benaderen via het online contactformulier.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer