Gezinsuitje Haarlem

Funmania Aalsmeer is het ultieme gezinsuitje Haarlem en omgeving. Naast dat wij een super leuk Funpark zijn waar jong én oud zich prima vermaakt, bieden wij interessante arrangementen voor gezinnen aan. Hierdoor kun je met een fikse korting ons Funpark bezoeken. Wil je aansluitend aan het gezinsuitje ook lekker uit eten met je gezin? Boek bij Funmania Aalsmeer dan een arrangement inclusief diner in ons “all you can eat” restaurant. Tijdens dit gezellige diner komt er voor iedereen genoeg lekkers op tafel en kunnen jullie moe, voldaan en met een volle maag huiswaarts keren.

Avontuurlijke gezinsuitjes Haarlem

De gezinsuitjes Haarlem en omgeving bij Funmania Aalsmeer zijn actief, avontuurlijk en uitdagend. Waar de allerkleinsten lekker kunnen spelen in de Kidsworld, kunnen de grotere kids allerlei andere spannende attracties ontdekken. Beklim bijvoorbeeld de bewegende klimmuur, glij met een tube naar beneden, zweef van de zipline of kom schaatsen op de schaatsbaan. Al onze attracties zijn gerangschikt op een kleur, waarmee je in één oogopslag ziet welke avonturen het meest geschikt zijn voor de leeftijd en lengte van je kind. Daarnaast zijn in Funmania Aalsmeer handige routes uitgestippeld zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de attracties.

Boek je gezinsuitje in Haarlem online

Heb je interesse in dit leuke gezinsuitje in Haarlem? Kijk dan eens op onze website. Hier vind je meer informatie over de attracties, de arrangementen en het “all you can eat” restaurant. Tevens kun je via onze website het gezinsuitje direct boeken. Door online te reserveren krijg je extra veel korting én ben je zeker van entree tot ons Funpark en restaurant. Per dag hanteren wij namelijk een maximaal aantal bezoekers zodat je nooit lang hoeft te wachten bij attracties of op je diner. Wacht dus niet langer en boek direct je gezinsuitje. Wij beloven je dat het een leuke en avontuurlijke dag wordt!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer