Gezinsuitje Hoofddorp

Een gezinsuitje Hoofddorp organiseren is best lastig. De jongste wil graag dingen ontdekken en lekker spelen, terwijl de oudste aan wat meer uitdaging en avontuur toe is. Om nog maar te zwijgen over papa die niet alweer naar de dierentuin wil, en mama die haar haar niet nat wil maken in het zwembad. Kies daarom voor een origineel, actief, uitdagend en avontuurlijk uitje en kom langs bij Funmania Aalsmeer. Hier vermaakt jong én oud zich opperbest met spannende activiteiten. Onder andere om te klimmen, schaatsen, voetballen, met een tube naar beneden glijden, springen van een toren of met de zipline te racen ben je bij ons aan het juiste adres.

Gezinsuitje Hoofddorp waar iedereen gelukkig van wordt

Gezinsuitjes Hoofddorp waar het hele gezin gelukkig van wordt én waar je niet de hoofdprijs betaalt: dat kom je niet zo vaak tegen. Toch is dit wel precies het geheim van Funmania Aalsmeer. Naast dat wij uitdaging en plezier bieden aan alle leeftijden, denken we ook aan de ouders. Bijvoorbeeld door gezinskortingen aan te bieden en speciale arrangementen inclusief all you can eat diner te hanteren. Ouders kunnen bovendien lekker op adem komen op ons terras. Hier serveren we koffie en andere lekkernijen én heb je een prima uitzicht op de kinderen. Zij kunnen dus nog even lekker doorspelen, terwijl jij quality time hebt met je partner en geniet van een drankje.

Beleef dit leuke gezinsuitje in Hoofddorp

Om dit leuke gezinsuitje in Hoofddorp te beleven ben je van maandag tot en met zondag welkom in ons Funpark. Op onze website vind je onze openingstijden, arrangementen en ons adres. Daarnaast kun je online direct je gezinsuitje boeken. Door dit online te regelen geniet je van een extra korting. Bovendien ben je op deze manier zeker van een plekje in het Funpark en het restaurant. Wij hanteren namelijk een maximaal aantal bezoekers per dag en willen graag teleurgestelde gezichtjes voorkomen. Wij raden je dus aan om te reserveren en snel te komen genieten van dit super leuke uitje voor het hele gezin. Tot ziens bij Funmania Aalsmeer!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer