Op zoek naar een actief groepsuitje Haarlem?

Ben je op zoek naar een actief groepsuitje Haarlem? Ontdek dan de arrangementen bij Funmania Aalsmeer. Bij ons kun je terecht voor uitdagende challenges en super leuke dagjes uit. Kom bijvoorbeeld gezellig klimmen en schaatsen of ontdek onze “Mission Impossible” laserstralen parcours. Kies voor een arrangement inclusief hapjes en drankjes als je de dag wilt afsluiten met een volle maag. Wij beschikken over verschillende borrel- en dinerarrangementen. Ga bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief drie drankjes en borrelgarnituur of een arrangement met “all you can eat” diner in ons restaurant.

Groepsuitjes Haarlem bij Funmania Aalsmeer

De groepsuitjes Haarlem bij Funmania Aalsmeer zijn leuk voor verschillende leeftijden. Of je nu met een stel tieners of met een groep volwassenen komt: jullie zullen je altijd opperbest vermaken. Daag je collega’s uit tijdens een potje voetbal of ontdek of jouw vrienden hoogtevrees hebben als ze op onze klimtoren klaar staan voor de “FreeFall Quick Jump”. Doe je het liever iets rustiger aan? Ga dan lekker op ons terras zitten. Vanaf ons terras kun je de andere zich zien uitsloven, terwijl jij geniet van een kop koffie. Goed geregeld, toch?

Meer weten over een groepsuitje in Haarlem?

Wil je meer weten over een groepsuitje in Haarlem? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de challenges die we kunnen organiseren of wil je weten welke teambuilding activiteiten we je kunnen aanraden? Neem dan contact op met het team van Funmania Aalsmeer. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en arrangementen. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Uiteraard vind je ook op de website veel praktische informatie zoals onze openingstijden, adresgegevens en meer over de activiteiten op ons Funpark. Tot slot kun je het arrangement online direct boeken als je enthousiast bent geworden. Tot snel!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer