Kinderfeest Aalsmeer

Je kind is jarig en het is tijd voor een gezellig kinderfeestje! Iedere ouder weet alleen wel dat in het organiseren en het begeleiden van een kinderfeestje veel tijd en moeite gaat zitten. Want wordt het een speurtocht, kinderdisco of toch een slaapfeestje? Ga je voor alle kids pannenkoeken bakken of bestel je liever een frietje? Wil jij dit jaar geen stress? Vier dan een uitdagend, actief en compleet verzorgd kinderfeest Aalsmeer bij Funmania Aalsmeer! In dit leuke Funpark vermaakt jong en oud zich met allerlei spannende activiteiten. Kom bijvoorbeeld lekker klimmen, schaatsen, voetballen of ontdek de interactieve muur.

Kinderfeestje Aalsmeer: geschikt voor alle leeftijden

Een kinderfeestje Aalsmeer in ons Funpark vieren is geschikt voor alle leeftijden. Dankzij ons handige bandjessysteem zie je in één oogopslag voor welke leeftijd en lengte de activiteit geschikt is. Zo hebben we groene bandjes en bijbehorende uitdagingen voor kinderen tot en met 4 jaar. Laat de kleintjes lekker uitrazen in de mini apenkooi of ontdek samen de imagination playground. Voor de kinderen vanaf 4 jaar tot en met 130 cm hebben we blauwe bandjes. Deze kids kunnen onder andere komen klimmen in ons spannende netten- en klimparcours. Voor de feestvarkens vanaf 130 cm vind je in ons Funpark nog veel meer (sportieve) parcours, zoals de Ninja Kooi en de zipline. Tot slot zijn alle waaghalzen vanaf 12 jaar welkom om een vrije val te maken vanaf onze klimtoren!

Arrangementen voor een kinderfeest in Aalsmeer

Bij Funmania Aalsmeer hanteren we drie verschillende arrangementen voor een geslaagd kinderfeest in Aalsmeer. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt ranja drinken, frietjes en een snack en een verborgen schat in de schatkamer voor de jarige. Op onze website lees je meer over de verschillende arrangementen, onze tarieven en de voorwaarden. Uiteraard kun je online ook alvast een impressie krijgen van de spannende activiteiten die je te wachten staan bij Funmania Aalsmeer. Ben je enthousiast geworden? Contacteer ons dan voor meer informatie of boek dit leuke uitje direct via de website. Tot ziens in Aalsmeer!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer