Kinderfeest Amstelveen

Bij Funmania Aalsmeer vier je een onvergetelijk kinderfeest Amstelveen. Bij ons kunnen kinderen namelijk allerlei spannende en actieve avonturen beleven: van klimmen tot aan schaatsen, voetballen en van de zipline racen. Wedden dat alle kinderen hier blij van worden? De attracties zijn bovendien geschikt voor meerdere leeftijden. Voor de allerkleinsten is er een speciale Kidsworld, terwijl de grotere kinderen hun eigen route door het Funpark kunnen lopen. Per leeftijd en lengte hebben wij namelijk een route uitgestippeld met activiteiten die het beste bij de kinderen passen. Zo heb jij als ouder of begeleider (bijna) geen omkijken meer naar de kids!

Eenvoudig en snel een kinderfeestje Amstelveen boeken

Een kinderfeestje Amstelveen boeken bij Funmania Aalsmeer doe je eenvoudig en snel via de website. Wij raden je aan om altijd van te voren te reserveren. Met een reservering ben je namelijk verzekerd van je eigen tafeltje én krijg je een korting. Bovendien hanteren wij een maximaal aantal bezoekers om grote drukte bij de attracties te voorkomen. Als je gaat reserveren, heb je bij ons de keuze uit drie arrangementen. Alle arrangementen zijn geldig vanaf 4 kinderen en zijn inclusief entree, onbeperkt ranja drinken, frietjes, een snack en een verborgen schat voor de jarige.

Kijk op de website voor meer informatie over een kinderfeest in Amstelveen!

Meer informatie over een kinderfeest in Amstelveen vieren bij Funmania Aalsmeer vind je op onze website. Lees bijvoorbeeld meer over de arrangementen of bekijk alvast de verschillende attracties. Op de website vind je tevens onze contactgegevens, openingstijden en andere praktisch informatie. En misschien vind je het ook leuk om te weten dat Funmania Aalsmeer niet alleen geschikt is voor een kinderfeestje is, maar ook als gezinsuitje. Daarnaast is het Funpark erg geschikt voor schoolreisjes, uitjes met tieners en groepsactiviteiten. Bekijk dus zeker eens onze arrangementen en kom binnenkort een gezellige tijd beleven in ons Funpark!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer