Kinderfeest Haarlem

Als je kind jarig is, verdient hij of zij het om in het zonnetje gezet te worden. Niet alleen met een taart en cadeautjes, maar ook door hem of haar een onvergetelijk kinderfeestje te bezorgen. Samen met je beste vriendjes op pad is immers het leukste wat een kind kan krijgen op zijn of haar verjaardag! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een origineel en avontuurlijk kinderfeest Haarlem? Maak dan kennis met Funmania Aalsmeer. Wij zijn een gezellig Funpark waar kinderen heerlijk kunnen spelen, klimmen, rennen en avonturen kunnen beleven. Jong én oud vermaakt zich hier dan ook uitstekend.

Kinderfeestje Haarlem vieren bij Funmania Aalsmeer

Een kinderfeestje Haarlem bij Funmania Aalsmeer vieren kent verschillende voordelen. Allereerst is Funmania Aalsmeer een Funpark waar echt iedereen veel plezier heeft. Door de diversiteit aan (spannende) attracties raken de kids niet snel uitgespeeld. Van de klimmuur tot aan de zipline en de schaatsbaan: er valt heel veel te ontdekken! Ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te spelen, maar mogen ook toekijken met een kopje koffie vanaf het terras. Ten tweede hanteren we bij Funmania Aalsmeer interessante arrangementen. Hierdoor krijg je een aantrekkelijke korting én hoef je zelf nergens meer voor te zorgen. Zelfs het drinken en een frietje met snack zijn namelijk inbegrepen.

Kinderfeest in Haarlem online boeken

Via onze website kun je het kinderfeest in Haarlem direct boeken. Wij raden je aan om dit zeker te doen als je zeker wilt zijn van een plekje in ons Funpark. Per dag hanteren wij namelijk een maximaal aantal bezoekers om grote drukte en lange wachttijden bij de attracties te voorkomen. Voor meer vragen of informatie kun je natuurlijk altijd even kijken op de website of ons contacteren. Wist je bijvoorbeeld al dat Funmania Aalsmeer niet alleen voor kinderen heel leuk is? Ook tieners en groepen zullen zich hier uitstekend vermaken. We zien je graag terug bij Funmania Aalsmeer!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer