Kinderfeest Hoofddorp

Een kinderfeest Hoofddorp vieren is typisch zo iets waar je kind ontzettend naar uit kijkt, en waar jij stiekem een beetje tegenop kunt kijken. Want de hele dag op pad gaan met super enthousiaste, actieve en uitgelaten kinderen? Tja, dat is hartstikke gezellig maar wel vermoeiend. Bij Funmania Aalsmeer bieden we daarom graag een oplossing. In ons Funpark kunnen de kinderen heerlijk rennen, klimmen, schaatsen, voetballen en gek doen. En dat alles terwijl jij toekijkt van het terras met een kopje koffie. Al ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om mee te doen. Onze attracties zijn namelijk geschikt voor jong én oud.

Arrangementen voor een kinderfeestje Hoofddorp

Om het organiseren van een kinderfeestje Hoofddorp extra praktisch te maken, hanteren wij verschillende arrangementen. Alle arrangementen zijn geldig vanaf 4 kinderen en zijn inclusief entree, frietjes met een snack, onbeperkt ranja drinken en een verassing voor de jarige. Daarnaast kan het arrangement worden uitgebreid met chips, waterijs en snoepzakjes. Als ouder hoef jij dus bijna niets meer te doen. Wij nemen de organisatie uit handen en de kinderen zullen zich in het Funpark prima zelf vermaken. In het Funpark zijn bovendien diverse routes uitgezet, zodat de kinderen vanzelf bij de attracties uitkomen die passen bij hun leeftijd en lengte.

Boek het kinderfeest in Hoofddorp online

Heb je spontaan zin gekregen om een kinderfeest in Hoofddorp te organiseren? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je meer informatie over de arrangementen en kun je alvast de verschillende attracties bekijken. Via onze website kun je bovendien direct het kinderfeestje boeken. Goed om te weten: wij hanteren van maandag tot en met zondag twee verschillende tijdsblokken voor de kinderfeestjes. Tot slot is het erg belangrijk dat iedereen aanwezig is voordat jullie naar binnenkomen. Maak dus goede afspraken met de andere ouders en bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag bij Funmania Aalsmeer!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer