Kinderfeest Nieuw Vennep

Wil jij een leuk en origineel kinderfeest Nieuw Vennep en omgeving organiseren? Een feestje waarbij de kinderen hun energie lekker kwijt kunnen? Dan is een kinderfeestje bij Funmania Aalsmeer vieren de perfecte optie. Funmania Aalsmeer is namelijk een plek waar kinderen eindeloos kunnen stoeien, klimmen, rennen, spelen en ontdekken. Ouders en begeleiders zijn van harte uitgenodigd om mee te spelen maar kunnen ook rustig een kopje koffie drinken op ons terras. Vanaf het terras heb je een goed overzicht over de speelplaats. Zo kun jij met een gerust hart even ontspannen (of op adem komen) terwijl de kinderen zich prima vermaken.

Arrangementen voor een kinderfeestje Nieuw-Vennep

Om een kinderfeestje Nieuw-Vennep en omgeving organiseren zo makkelijk mogelijk te maken, hanteren wij praktische arrangementen. Alle arrangementen zijn inclusief entree, onbeperkt ranja drinken, frietjes met een snack en een verassing voor het feestvarken. Optioneel zijn leuke extra’s zoals chips, waterijs en een snoepzakje voor alle kinderen. De arrangementen zijn geldig bij feestjes met minimaal 4 kinderen. Voor alle voorwaarden en prijzen kun je natuurlijk even een kijkje nemen op de website. Hier bekijk je ook alvast welke leuke spelletjes en uitdagingen jullie te wachten staan in Funmania Aalsmeer! Wedden dat je meteen enthousiast wordt?

Regel je kinderfeest in Nieuw-Vennep meteen!

Wil je meteen het kinderfeest in Nieuw-Vennep en omgeving boeken bij Funmania Aalsmeer? Regel dit dan eenvoudig en snel via onze website. Door vooraf te reserveren krijg je niet alleen korting, je voorkomt ook teleurstellingen. Wij hanteren namelijk een maximaal aantal bezoekers per dag zodat het nooit te druk wordt in het Funpark. Lekker spelen en een feestje vieren gaat tenslotte beter als je niet eindeloos in de rij hoeft te staan voor een attractie! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, social media of ons online contactformulier.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer