Kinderfeest Uithoorn

Onze definitie van een geslaagd kinderfeest? Dat is een feestje waarbij kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Waar ze avonturen beleven, nieuwe dingen ontdekken en lekker actief bezig zijn. Vervolgens horen kinderen met een volle maag en moe maar voldaan naar huis terug te keren. Ben jij het volledig met ons eens? Kom dan een kinderfeest Uithoorn vieren bij Funmania Aalsmeer. Ons Funpark staat garant voor urenlang speelplezier. Bovendien hebben wij een aantal leuke arrangementen waardoor een kinderfeestje vieren bij ons extra aantrekkelijk wordt. En jij? Jij mag lekker mee doen met de kids of je kunt op ons terras genieten van een welverdiend kopje koffie.

Arrangementen voor een kinderfeestje Uithoorn

Dankzij onze arrangementen voor een kinderfeestje Uithoorn hoeft een dagje uit niet duur te zijn. Wij geven namelijk een fikse korting en nemen een deel van de organisatie uit handen. Zo is het arrangement inclusief entree, ranja en friet met een snack. Daarnaast mag de jarige op zoek naar een schat in onze schatkamer. Het enige wat jij als ouder hoeft te doen? Dat is van te voren boeken én zorgen dat het gezelschap compleet is voordat jullie naar binnen willen. Het arrangement is geldig bij kinderfeestjes met minimaal 4 gasten. Meer kinderen uitnodigen mag natuurlijk altijd.

Wij helpen bij het organiseren van een kinderfeest in Uithoorn!

Voor meer informatie over een kinderfeest in Uithoorn raden we je aan om onze website te bekijken. Lees bijvoorbeeld meer over de arrangementen of bekijk alvast welke spannende activiteiten de kids kunnen ondernemen in ons Funpark. Via de website kun je het feestje bovendien direct boeken of in contact met ons komen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden en je mag ons uiteraard ook mailen of contacteren via het contactformulier. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer