Lastig om een schoolreis Haarlem te plannen?

Een schoolreis Haarlem plannen kan best lastig zijn. Waar het ene kind liever naar de dierentuin wil, gaat de ander liever lekker voetballen. De oplossing? Dat is om te kiezen voor een uitje waarbij iedereen zelf kan bepalen wat hij of zij wil doen. Zo is bij Funmania Aalsmeer ontzettend veel te beleven voor alle leeftijden. Iedereen vindt bij ons bovendien een activiteit waar hij of zij blij van wordt. De kids kunnen bijvoorbeeld eindeloos komen klimmen, schaatsen, ravotten in de apenkooi, rond racen met skelters of segways en naar beneden zoeven met de zipline.

Meerdere pakketten voor een schoolreisje Haarlem

Bij Funmania Aalsmeer vind je meerdere pakketten voor een schoolreisje Haarlem. Kies bijvoorbeeld voor een pakket inclusief ranja, frietjes en een snack. Zo hoeven de kinderen zelf geen lunch meer mee te nemen. Na een dag spelen zullen jullie bovendien wel trek hebben gekregen. Bij alle pakketten mag de begeleiding gratis mee. Funmania Aalsmeer beschikt over een mooi terras waar jullie de kids goed in de gaten kunnen houden. Geniet van een welverdiend kopje koffie terwijl de kinderen hun gang gaan. Op deze manier wordt een schoolreisje een ontspannen uitje voor iedereen!

Direct een schoolreis in Haarlem boeken?

Wil je direct een schoolreis in Haarlem boeken? Dat kan via onze website. Je geniet van een fijne groepskorting en krijgt een eigen tafel op het terras toegewezen. Heb je speciale wensen of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt Funmania Aalsmeer via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Tot slot is ons Funpark een absolute aanrader als je op zoek bent naar een leuke locatie voor een teambuildings uitje (met je collega’s van school?). Ontdek meer over ons en onze arrangementen op de website!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

 

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer