Teambuilding Aalsmeer bij Funmania Aalsmeer

Voor teambuilding Aalsmeer moet je bij Funmania Aalsmeer zijn. Wij organiseren super leuke teambuilding activiteiten en challenges. De focus ligt hierbij op elkaar ondersteunen en begrijpen, maar uiteraard zorgen we ook voor voldoende plezier en ontspanning. Ons doel is om jouw team hechter te maken én om iedereen met een grote glimlach op het gezicht naar huis te laten gaan. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos en we organiseren graag samen met jou een bedrijfsuitje op maat. Huur bijvoorbeeld een eigen partycentrum voor jouw team of trek ons uitdagende Funpark in met je collega’s.

Sportieve en uitdagende teambuilding activiteit Aalsmee

Een teambuilding activiteit Aalsmeer bij Funmania Aalsmeer is sportief en uitdagend. Uiteraard zijn de activiteiten geschikt voor verschillende leeftijden. Laat het ons gerust weten als je speciale wensen hebt of wilt dat het programma wordt aangepast aan de interesses van jouw team. Wil je de activiteiten combineren met een bezoek aan het Funpark? Lees op onze website dan alvast meer over de attracties die je hier vindt. Zo wil je je collega’s misschien wel uitdagen voor een potje voetbal of wil je graag lekker komen schaatsen. Actieve collega’s worden vast blij van ons klimparcours en het laserstralen “Mission Impossible” parcours.

Interesse in teambuilding in Aalsmeer?

Heb je interesse in teambuilding in Aalsmeer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. Zo kun je de activiteiten combineren met een borrel- of dinerarrangement. Na zo’n sportief en actief uitje zullen jullie namelijk ongetwijfeld trek hebben gekregen! Wij bieden onder andere “all you can eat” diners aan in ons restaurant of in het partycentrum. Je bereikt het team van Funmania Aalsmeer voor al je vragen via het contactformulier, de e-mail of telefoon. Tot slot kun je direct een arrangement boeken via onze website. Je geniet van een groepskorting én andere voordelen.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer