Op zoek naar een leuke bestemming voor teambuilding Amstelveen?

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een dagje teambuilding Amstelveen? Maak dan kennis met Funmania Aalsmeer. In ons partycentrum, vergaderruimtes of Funpark ben je van harte welkom voor een bedrijfsuitje op maat. Samen zorgen we er voor dat de sfeer op de werkvloer een boost krijgt én dat jullie een interessante en bovenal leuke dag hebben. Leer om elkaar beter te begrijpen en te supporten, maar ook om lekker plezier te maken met zijn allen. Buiten je comfortzone treden kan de manier zijn om uit de dagelijkse sleur en hectiek te ontsnappen met zijn allen.

Allesbehalve saaie teambuilding activiteit Aalsmeer

Een teambuilding activiteit Amstelveen bij Funmania Aalsmeer is allesbehalve saai. Zo zijn we met name gespecialiseerd in het organiseren van sportieve en actieve uitjes. De activiteiten kunnen zowel in het partycentrum of vergaderruimte als in het Funpark zelf georganiseerd worden. Speel verschillende spelletjes, kom lekker klimmen of ontdek het Funpark met een segway. Bij Funmania Aalsmeer werken we met verschillende arrangementen. Zo kun je de dag afsluiten met een hapje en drankje in ons restaurant. Zo weet je zeker dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

Teambuilding in Amstelveen direct reserveren?

Wil je het dagje teambuilding in Amstelveen bij Funmania Aalsmeer direct reserveren? Dit kan via de website. Maak een keuze uit de verschillende arrangementen en geniet direct van de voordelige groepskortingen. Als je speciale wensen hebt, bijvoorbeeld over de activiteiten die we voor jullie mogen organiseren of het aansluitende hapje en drankje, neem dan contact op met het team van Funmania Aalsmeer. Wij denken graag met je mee en kunnen je meer vertellen over de verschillende opties. Je kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Graag tot snel bij Funmania Aalsmeer.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer