Plan een dagje teambuilding Amsterdam

Wil je je team elkaar beter leren begrijpen en ondersteunen? En wil je er voor zorgen dat je team op een leuke manier nader tot elkaar komt en dat jullie teamspirit een echte boost krijgt? Plan dan een dagje teambuilding Amsterdam bij Funmania Aalsmeer. In ons Funpark vermaken jong en oud zich opperbest. Voor bedrijven bieden wij verschillende teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes op maat. Huur bijvoorbeeld een partycentrum of vergaderruimte voor jouw team. Hier verzorgen wij hapjes, drankjes en leuke activiteiten. Wedden dat jullie aan het einde van de dag met een goed gevoel huiswaarts keren?

Teambuilding activiteit Amsterdam afgestemd op jullie interesses

Onze teambuilding activiteit Amsterdam stemmen we graag af op jullie interesses. Zo beschikken we over een klimtoren waar je collega’s hun angsten kunnen overwinnen tijdens een “FreeFall Quick Jump”. Deze adrenalinestoot zorgt ongetwijfeld voor een hogere productiviteit op de werkvloer. Doe je het liever iets rustiger aan? Maak dan twee teams en kom voetballen of ontdek ons Funpark met een segway. Een andere optie is om ons laserstralen parcours af te leggen. Ontdek wie van jullie het meest behendig is en koppel hier een leuke prijs aan vast. Uiteraard kunnen we ook diverse andere activiteiten organiseren in het partycentrum of de vergaderruimte.

Enthousiast over teambuilding in Amsterdam?

Ben je enthousiast over een dagje teambuilding in Amsterdam bij Funmania Aalsmeer geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om jouw wensen door te geven. Wij denken graag met je mee en kunnen de opties en arrangementen met je bespreken. Je kunt ons team bereiken via de e-mail, het contactformulier of de telefoon. Sommige arrangementen kun je ook direct via onze website boeken. Zo kun je de teambuilding bij ons afsluiten met een gezellige borrel of een diner in ons restaurant. Graag tot snel!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer