Geef je team positieve energie tijdens een dagje teambuilding Haarlem

Teambuilding Haarlem is de manier om je team positieve energie te geven. Tijdens een gezellig dagje uit komen jullie nader tot elkaar, leren jullie elkaar echt kennen en kunnen jullie veel plezier maken. Bij Funmania Aalsmeer helpen we je graag bij het organiseren van een teambuilding activiteit op maat. Wij combineren lol maken met elkaar optimaal te leren begrijpen en ondersteunen. Door middel van diverse (sportieve) activiteiten zorgen we er voor dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Uiteraard wordt de dag (indien gewenst) afgesloten met een welverdiend hapje en drankje in ons restaurant.

Teambuilding activiteit Haarlem in ons Funpark of partycentrum

Een teambuilding activiteit Haarlem kan worden georganiseerd in ons Funpark of in ons partycentrum of één van onze vergaderruimtes. Het Funpark is ideaal als je je team wilt verrassen met een klim- en klauterpartij of een “FreeFall Quick Jump” van onze klimtoren. Wedden dat iedereen direct een adrenalinestoot krijgt om maandag weer met positieve energie aan de slag te gaan? Een andere optie is dat wij een aantal activiteiten organiseren in het partycentrum of de vergaderruimte. Zo geniet je van rust en privacy en kunnen jullie je echt op elkaar richten.

Speciale verzoeken voor teambuilding in Haarlem?

Heb je interesse in teambuilding in Haarlem? Kijk dan rond op onze website en ontdek welke activiteiten allemaal te beleven zijn in ons Funpark. Daarnaast lees je online meer over de opties en arrangementen die wij bieden. Zo kun je je dagje uit afsluiten met een gezellig diner in ons “all you can eat” restaurant. Heb je een vraag of misschien wel een speciaal verzoek voor jullie teambuilding activiteit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je bereikt het team van Funmania Aalsmeer via het contactformulier, de e-mail of ons telefoonnummer.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer