Geef je team een boost tijdens een dagje teambuilding Hoofddorp

De manier om jouw team een boost te geven? Dat is tijdens een dagje teambuilding Hoofddorp. Tijdens een gezellig uitje komt jouw team nader tot elkaar. Het doel hiervan is de werksfeer te verbeteren, maar ook om elkaar beter te leren begrijpen en ondersteunen. Dit komt niet alleen de sfeer op de werkvloer ten goede, maar zorgt ook voor meer productiviteit én een hogere omzet. Bij Funmania Aalsmeer ben je aan het goede adres voor een teambuilding uitstapje op maat. Wij werken met verschillende arrangementen en organiseren graag een activiteit die perfect past bij jouw team.

Welke teambuilding activiteit Hoofddorp willen jullie ondernemen?

Het plannen van een teambuilding activiteit Hoofddorp bij Funmania Aalsmeer begint met het stellen van een aantal vragen. Met hoeveel mensen zijn jullie? Wat vinden jullie leuk om te ondernemen? En aan welke doelen gaan we werken? Zo kun je je team wakker schudden tijdens een “FreeFall Quick Jump” van onze klimtoren. Andere teams gaan liever een uitdaging aan tijdens het “Mission Impossible” laserstralen parcours. Sluit de dag af met een gezellig potje voetbal of het schaatsen van wat rondjes op de schaatsbaan. Ook kun je ons Funpark ontdekken met segways of door ons enkele andere activiteiten laten organiseren.

Meer weten over teambuilding in Hoofddorp?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor teambuilding in Hoofddorp? Lees dan verder op de website of neem contact met ons op. Zo werken wij met verschillende arrangementen en bieden we interessante groepskortingen. Huur bijvoorbeeld ons partycentrum of vergaderruimte af als je met een groot gezelschap komt. Daarnaast is het een optie om de dag af te sluiten met een borrel of uitgebreid diner in ons restaurant. Voor meer informatie, speciale verzoeken, vragen of reserveringen kun je ons bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Graag tot snel.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer