Op zoek naar een vergaderruimte Aalsmeer?

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderruimte Aalsmeer? Bij Funmania Aalsmeer ben je aan het juiste adres. Onze locatie is goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over een partycentrum en diverse vergaderruimtes waar je jouw bijeenkomst kan organiseren. Afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht zoeken we graag een geschikte ruimte voor je. De dag afsluiten doe je met een borrel of diner in ons restaurant. Uiteraard kunnen we je ook tijdens de vergadering van drankjes en snacks voorzien. Vergaderen gaat immers een stuk beter onder het genot van een flinke kop koffie of thee.

Vergaderruimte in Aalsmeer huren bij Funmania Aalsmeer

Een vergaderruimte Aalsmeer huren kan zowel via de website als door contact met ons op te nemen. Laat ons bijvoorbeeld weten of je een bepaalde stoelopstelling wenst of welke benodigdheden je wilt gebruiken tijdens de vergadering. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Voor bedrijven bieden we verschillende arrangementen waardoor je geniet van interessante kortingen. Je hoeft bovendien niet op zoek naar een cateraar of restaurant in de omgeving. De hapjes en drankjes die je wilt nuttigen kunnen allemaal vallen onder het arrangement. Vergaderen bij Funmania Aalsmeer is hierdoor praktisch, leuk én voordelig.

Meer weten over een vergaderruimte huren in Aalsmeer?

Wil je meer weten over een vergaderruimte huren in Aalsmeer? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Het is bovendien goed om te weten dat wij niet alleen een vergaderruimte en restaurant hebben, maar ook een super leuk Funpark zijn. Dit Funpark is de ideale plek om bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten te ondernemen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de vergadering op een originele manier af te sluiten door ons Funpark te bezoeken met je collega’s.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer