Inspirerende en interessante vergaderruimte Amstelveen

Een vergaderruimte Amstelveen moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet de ruimte natuurlijk praktisch zijn. Je wilt immers wel op een makkelijk te bereiken locatie vergaderen én gebruik kunnen maken van verschillende faciliteiten. Daarnaast is het een absoluut voordeel als de vergaderruimte inspirerend is. Op een mooie of bijzondere plek kom je immers tot de beste ideeën. Bij Funmania Aalsmeer vind je verschillende vergaderruimtes en een partycentrum voor grotere gezelschappen. Wij helpen jou graag bij het organiseren van een inspirerende en interessante vergadering. Wij luisteren naar je wensen en zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt.

Vergaderruimte Amstelveen huren bij Funmania Aalsmeer

Een vergaderruimte Amstelveen huren bij Funmania Aalsmeer begint met het doorgeven van je wensen. Wij zoeken naar een geschikte ruimte voor je en bespreken de opstelling met je. Daarnaast werken we met verschillende arrangementen. Zo wil je tijdens de vergadering misschien dat er koffie, thee en snacks of broodjes op tafel komen. Een andere optie is om de vergadering gezellig af te sluiten met een borrel of diner. Wij beschikken over een eigen restaurant waar we jou en je team graag ontvangen. Kies voor een arrangement inclusief drankjes en borrelhapjes of inclusief een uitgebreid “all you can eat” diner.

Bedrijfsuitjes, teambuilding of vergaderruimte huren in Amstelveen

Bij Funmania Aalsmeer kun je niet alleen een vergaderruimte huren in Amstelveen. Onze locatie is tevens super geschikt voor het organiseren van bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten. Op ons leuke Funpark kunnen we activiteiten organiseren en vind je diverse leuke attracties zoals een klimparcours, laserstralen parcours, segways en zipline. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan rustig rond op onze website of neem direct contact met ons op. Het team van Funmania Aalsmeer bespreekt graag de mogelijkheden met je via de telefoon, e-mail of het contactformulier.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer