Uitdaging om een vergaderruimte Amsterdam te vinden?

Het is altijd weer een uitdaging om een vergaderruimte Amsterdam en omgeving te vinden die aan al je eisen voldoet. Zo moet een vergaderruimte centraal gelegen zijn en van alle gemakken voorzien zijn. Zo heb je tijdens je vergadering behoefte aan een drankje en een snack en wil je de vergadering misschien wel afsluiten met een borrel of diner in een restaurant. Bij Funmania Aalsmeer voldoen we aan al je eisen én bieden we meer. Zo werken we met verschillende arrangementen waardoor vergaderen bij ons praktisch en voordelig is. Combineer de vergadering bijvoorbeeld met een borrelgarnituur of “all you can eat” diner in ons restaurant.

Direct een vergaderruimte Amsterdam huren?

Een vergaderruimte Amsterdam huren doe je door contact met ons op te nemen. Zo kun je rustig je wensen bespreken en speciale verzoeken doorgeven. Wij beschikken over een partycentrum en verschillende vergaderruimtes. Afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht en de opstelling die je wenst, overleggen we graag met je over welke ruimte het meest geschikt is. Daarnaast horen we graag welke benodigdheden je nodig hebt tijdens de vergadering en of je gebruik wilt maken van onze catering. Ook vertellen we je graag welke tarieven we rekenen voor een borrel of diner in ons restaurant.

Meer informatie over een vergaderruimte huren in Amsterdam

Wil je meer informatie over een vergaderruimte huren in Amsterdam? Lees dan verder op onze website of contacteer ons direct via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Naast vergaderruimte en restaurant is Funmania Aalsmeer ook een leuk Funpark voor jong en oud. Wij zijn de ideale locatie als je een origineel bedrijfsuitje of dagje teambuilding wilt organiseren. In ons Funpark vind je bijvoorbeeld een klimparcours, schaatsbaan en zipline. Informeer gerust naar de mogelijkheden als je je team of gezinsleden mee wilt nemen voor een dagje ontspanning bij Funmania Aalsmeer.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer