Goed bereikbare en originele vergaderruimte Haarlem?

Wil je een vergaderruimte Haarlem huren op een locatie die goed bereikbaar én origineel is? Maak dan kennis met de vergaderruimtes van Funmania Aalsmeer. Wij zijn een Funpark waar je niet alleen veel plezier kan beleven, maar ook goed kan vergaderen. Op onze inspirerende locatie ben je van alle gemakken voorzien én ontstaan de beste ideeën. Voor de vergadering zorgen wij er voor dat de ruimte op orde wordt gemaakt. Tijdens de vergadering kunnen we jou en je gasten voorzien van koffie, thee en snacks. Na de vergadering kun je in ons restaurant terecht voor een hapje en drankje. Zo keert iedereen met een goed gevoel terug naar huis!

Vergaderruimte Haarlem huren met onze arrangementen

Een vergaderruimte Haarlem huren bij Funmania Aalsmeer wordt mogelijk voor een breed publiek dankzij onze interessante arrangementen. Geniet van een groepskorting en kom bijvoorbeeld direct extra voordelig bij ons borrelen of dineren. Op deze manier kunnen je collega’s nog even napraten en sluit je de vergadering goed af. Het is bovendien een stuk makkelijker om bij ons even wat te eten dan om een ander restaurant in de buurt te zoeken. Uiteraard is dit volledig optioneel en kun je het arrangement ook vrij basic houden of juist je speciale verzoeken aan ons doorgeven. Wij denken graag met je mee.

Direct een vergaderruimte huren in Haarlem?

Wil je direct een vergaderruimte huren in Haarlem? Regel dit via onze website of neem contact met ons op. Je bereikt het team van Funmania Aalsmeer via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bereiken als je een vraag hebt of een verzoek wilt bespreken. Bekijk tot slot onze locatie als je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Op ons Funpark zijn de mogelijkheden eindeloos en allemaal even leuk. Kom bijvoorbeeld gezellig klimmen, schaatsen, voetballen of van de zipline zoeven met je team. Tot snel!

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Funbites diner

 Dag vol vermaak
Uitdagende challenges
 Voor-, hoofd- en nagerecht
Dag vol vermaak

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer