Vergaderen in een vergaderruimte Hoofddorp die allesbehalve saai is

Wil je vergaderen in een vergaderruimte Hoofddorp die allesbehalve saai is? Ontdek dan de vergaderruimtes van Funmania Aalsmeer. Wij zijn een Funpark waar jong en oud zich optimaal kan vermaken én waar je ontspannen kunt vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn centraal gelegen en voorzien van alle gemakken. Tijdens de vergadering zorgen wij voor koffie, thee en snacks. De vergadering afsluiten kan bovendien direct in ons restaurant. Nodig je collega’s uit voor een gezellige borrel of een diner in het restaurant. Wij werken met een “all you can eat” concept waardoor je zeker weet dat je tafel goed gevuld wordt met de lekkerste hapjes.

Voordelig vergaderruimte Hoofddorp huren

Een vergaderruimte Hoofddorp huren wordt extra interessant dankzij onze arrangementen. Hiermee betaal je een voordelige alles-in-1 prijs per persoon. Kies bijvoorbeeld voor een luxe arrangement inclusief borrelgarnituur en drankjes of inclusief diner in het restaurant. Een extra voordeel is dat je op deze manier echt nergens aan meer hoeft te denken. Alles wordt voor jou geregeld voor, na en tijdens de vergadering. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de zakelijke meeting en alles wat hier bij komt kijken. Na de vergadering kun je bovendien (zonder te hoeven opruimen) direct gaan borrelen met je collega’s of naar huis.

Meer weten over een vergaderruimte huren in Hoofddorp?

Wil je meer weten over een vergaderruimte huren in Hoofddorp? Of heb je een speciaal verzoek voor ons? Neem dan contact op met Funmania Aalsmeer. Je bereikt ons enthousiaste team via de e-mail, contactformulier of de telefoon. Ben je tevens op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje of voor een teambuilding activiteit? Kijk dan verder op onze website. Je bent bij ons van harte welkom voor een gezellige dag met je collega’s. Zowel in ons Funpark als in ons partycentrum organiseren we graag een zakelijke meeting op maat voor je.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Tickets

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer