Funmania Aalsmeer: ideale vergaderruimte Utrecht en omgeving

Funmania Aalsmeer is de ideale vergaderruimte Utrecht en omgeving. Bij ons vind je diverse vergaderruimtes en een partycentrum voor grotere groepen. Wij bevinden ons op een goed bereikbare locatie én beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde vergadering of zakelijke meeting. Onze locatie is bovendien praktisch én inspirerend. Wij zijn namelijk tevens een Funpark waar je allerlei leuke activiteiten kunt ondernemen. Sluit je vergadering bijvoorbeeld af in ons Funpark of kom onze locatie direct bekijken. Wie weet organiseer je straks niet alleen je vergaderingen, maar ook je bedrijfsuitjes bij ons!

Vergaderruimte Utrecht huren: wat zijn jouw wensen?

Een vergaderruimte Utrecht huren begint met ons te contacteren. Bespreek jouw wensen en speciale verzoeken. Zo kunnen wij zorgen voor verschillende benodigdheden, schuiven met de stoelen en hapjes en drankjes serveren. Vergaderen gaat immers een stuk beter op een volle maag. Funmania Aalsmeer beschikt tevens over een restaurant. Kom hier een welverdiende pauze houden of sluit de vergadering af met een diner. Wij werken met verschillende arrangementen én bieden altijd een interessante korting voor groepen. Zo wordt het extra aantrekkelijk om je collega’s te trakteren op een “all you can eat” diner.

Meer weten over een vergaderruimte huren in Utrecht?

Wil je meer informatie over een vergaderruimte huren in Utrecht? Neem dan contact op met het team van Funmania Aalsmeer. Ook op onze website vind je veel handige informatie over onze arrangementen, tarieven en openingstijden. Neem hier gerust een kijkje als je alvast kennis wilt maken met onze locatie. Tot slot ben je van harte welkom op ons Funpark als je met collega’s, vrienden of familieleden een gezellig dagje uit wilt beleven. Bij ons vermaken jong en oud zich opperbest.

Selecteer de doelgroep waar jij toebehoort en kies het gewenste arrangement. Indien er specifieke wensen zijn of vragen over het arrangement kan er contact worden opgenomen met de vestiging. Dit kan door het contactformulier in te vullen, een email te sturen of te bellen naar Funmania Aalsmeer.

Gezinnen

Gezinskorting
Speelplezier voor de kleintjes
Samenzijn met de familie
Spelen & Dineren

Kinderfeestje

Dag vol vermaak
Verrassing voor de jarige
Eigen tafel gedurende 3 uur
Arrangement op maat

Groepen

Unieke beleving
Ideaal voor groepen 
Uitdaging
Arrangementen op maat

Bedrijven

Teambuilding
Eigen partyruimte
Vergader mogelijkheden
Totaal arrangement op maat

schoolreisje

Dag vol vermaak
Groepskorting
Eigen tafel
Arrangement op maat

Navigeer

Contact

T: 0297 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl

Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer